(f) Altres activitats

Jurat de premis

· Membre del jurat del Concurs internacional d’Autobiografies lingüístiques. Masquefa/Barcelona: Grup d’Estudis de Llengües Amenaçades (GELA) de la Universitat de Barcelona, L’Alzinar i Fundació Aurèlia Figueras, i Xarxa Vives, 2014-2019.

· Membre del jurat del Premi Born de Teatre. Ciutadella: Cercle Artístic de Ciutadella, 2009-2011.

Exposicions

· Mostra bibliogràfica de l’obra de Narcís Comadira. Barcelona: Biblioteca de Catalunya, 2012. Comissariat, amb Carme Arenas.

· Exposició “Ficcions enfora! La literatura catalana exporta relats: 101 veus que conten històries”. Barcelona: Institució de les Lletres Catalanes, 2010. Lloc: Palau Moja. Comissariat, amb Enric Gallén.

 

Organització d’encontres

· Acció on line: “QueerDavid: Diàlegs David Vilaseca”. Lletra, OffLletra (L’espai de participació), Universitat Oberta de Catalunya [http://lletra.uoc.edu/offlletra/temes/detall/queerdavid-dialegs-david-vilaseca]. 2010. Coordinador (amb Ruth Galve i Joan Simon).

· Saló de l’Ensenyament. Generalitat de Catalunya, Departament d’Ensenyament. 1991. Coodinador executiu (primera edició del Saló).

· Conferència Internacional sobre Tecnologia, desequilibris i desenvolupament sostenible. Terrassa: Universitat Politècnica de Catalunya/Unesco/Club de Roma. 1995. Coordinador executiu.

· I Trobada de narradors, dramaturgs i guionistes: “Barcelona/Ficcions lliures”. Barcelona: Sala Beckett. Lloc: Obrador de la Sala Beckett. 2004. Coordinador.

· II Trobada de narradors, dramaturgs i guionistes: “Què i com narrem quan diem que narrem”. Girona: Institució de les Lletres Catalanes, Sala Beckett, Guionistes Associats de Catalunya (GAC). Lloc: Centre Cultural de la Mercè de Girona. 2005. Coordinador (amb Carles Batlle i Enric Gomà).

· Taula rodona “La formació literària de l’intèrpret. El talent musical del lletrista. La creativitat musicoliterària del compositor”, en el marc de les Jornades Poesia i cançó. Barcelona: Institució de les Lletres Catalanes, 2007. Moderador.

Direcció i redacció d’estudis

· Tipología y jerarquización de los servicios en las universidades españolas. Universitat Politècnica de Catalunya/Consejo de Universidades de España. 1993.

Encontres i estades internacionals

· Conferència sobre la poesia de Joan Vinyoli. Roma, Itàlia, 2014.

· Estada d’estudis a la University of Georgia. Athens, Georgia, EUA, 1997.

· Programme Arion: La dimensió europea de l’educació. Grenoble, França, 1991.

· Conferència internacional “I giovanni saranno europei”. Vicenza, Itàlia, 1991.

· Programa d’entrevistes a directius comunitaris. Brussel·les, Bèlgica, 1990.